EN|GE

Tabere pentru familii tinere

 “Daca oamenii ar investi la fel de mult in amenjarea casniciei lor cat investesc in amenajarea casei…” - Richard Kane, coordinator Marriage Week International

Ca sa ajungi inginer trebuie sa inveti 12 clase, sa studiezi politehnica 4 ani si apoi sa dai un examen de absolvire pentru care te pregatesti cel putin un semestru intreg; pentru ca sa fii sofer, trebuie sa faci cursuri de teorie, de practica si iei carnetul doar dupa ce la examen ai un anumit punctaj.
Insa, pentru relatia de casatorie, care e dupa relatia cu parintii, a doua relatie ca durata, in viata unui om, nu exista nici o scoala, nici o admitere, nici un examen de absolvire, intram in ea cu ce am venit de acasa si nu intotdeauna ceea ce aducem de acasa e roz, constructiv, bland si plin de dragoste si de rabdare.

Asta este si motivul pentru care, incepand din 2011 DecoLife pregateste anual intr-un cadru revigorant de munte si aer proaspat, scurte workshop-uri cu durata intre 3-4 zile, despre diferite teme care tin de bunul mers al relatiei de casatorie. Cei care aleg sa-si puna un astfel de timp deoparte pentru familie, afirma ca pentru ei relatia de cuplu e o prioritate, ca au maturitatea si intelepciunea de a fi gata sa investeasca timp in a-si imbunatati, slefui, imbogati relatia de casnicie. Si asta pentru ca “cel mai frumos dar pe care un parinte poate sa-l faca copilului sau este sa-si iubeasca partenerul”- o iubire care trebuie cultivata.

Dorim sa participam la taberele DecoLife
Dorim consiliere postmaritala